Valmistamme mittatilattuja kaiken kokoisia ja muotoisia uima-allaskansia

Etsitkö neliskulmaisia, suorakulmaisia, pyöreitä tai soikion muotoisia allaskansia? Tai allaskansia joissa on yksi tai useampi kulma epäsymmetrisiä? Jos sinulla on täsmällinen piirrustus, voit mittatilata kannen osoitteesta http://kuben.se Valmistamme myös monikulmaisia allaskansia. Valmistamme kannen tarkalleen piirrustuksesi mukaisesti. Laatu on meille itseisarvo. Toimitusaikamme on n.10-12 viikkoa. Neliskulmaisen kannen tilaamiseen tarvitset ainoastaan tietää leveyden, pituuden ja kulmasäteen mitat.

Et maksa mitään etukäteen

Kun kansi toimitetaan varastostamme, ilmoitamme siitä Klarnalle joka lähettää sinulle laskun (14 päivää, netto).

Tämä tarkoittaa että sinulla on kansi noin 10 päivää ennen eräpäivää.

Neliskulmaisen tai suorakulmaisen kannen mittaaminen

A puoli on taittopuoli. Mittaa ja tee piirrustus jos taittokohta ei ole keskellä. Muussa tapauksessa mittaa koko pituus. Tee samoin B puolelle (taittamattoman sivu). Mittaa sen jälkeen kulmasäde. Lopuksi lähetät meille sähköpostitse tiedot. Tarkemmat ohjeet kulmasäteen mittaamiseen löydät täältä. Liitä mielellään myös piirrustus.

Epämääräisen kannen mittaaminen

Täsmällinen piirrustus on luonnollisesti ratkaiseva tekijä jotta me voimme valmistaa allaskannen täsmällisesti, muodosta riippumatta. Piirrustuksen merkitys korostuu, mitä monimutkaisempi muoto on. Suosituksemme on, että lähetätte sähköpostitse piirrustuksen.

 Helpoiten olette meihin yhteydessä täyttämällä oheisen lomakkeen. Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sitouta teitä mihinkään!